Verkoopstyling – Vastgoedstyling

Met alle digitale media en Funda als dé site voor woningzoekenden is de P van Presentatie belangrijker dan ooit. Of het nu een kopers- of een verkopersmarkt is, hoe je je woning presenteert bepaalt, naast lokatie en prijsstelling, zeker de snelheid maar ook de verkoopwaarde van je woning. Benieuwd hoe u uw woning, tussen het concurrerende woningaanbod, er uit kunt laten springen? Neem dan gerust contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken!

masterbedroom voor

masterbedroom voor

masterbedroom na

masterbedroom na

Feitelijk is verkoopstyling uw woning aantrekkelijk maken voor de juiste doelgroep. Er is meer voor nodig dan opruimen en schoonmaken. Ervaring leert dat 80% van de potentiële kopers niet door smaakgevoelige zaken en persoonlijke bezittingen heen kunnen kijken. Zij zien dus niet de ruimte en pluspunten die uw huis te bieden heeft en dat is jammer. Het verkoopklaar maken van een woning voor een effectieve en snelle verkoop is een vak apart en zit hem vaak in de kleine details. We gaan daarbij een stapje verder dan een makelaar. Soms werken we zelfs in opdracht van de makelaar.

Uw woning de best mogelijke presentatie geven, vergroot uw verkoopkansen en kost minder dan u denkt. Wij streven er altijd naar om met minimale middelen een groots resultaat te bewerkstelligen. Niets doen en de vraagprijs van uw woning uiteindelijk verlagen kost beduidend meer.

Wilt u uw woning onderscheiden van de concurrent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of neem een kijkje bij onze diensten of portfolio.

Verder naar Inrichting bij leegstand of Woningfotografie_013
“Het huis staat er voor de verkoop mooi op met dank aan de geweldige styliste en fotografe: Conny de Bresser van Accent in Huis l HuisMakeOver. Ik raad haar van harte aan! Dat het verkocht moet worden in deze tijd is jammer, want ’t is meer dan een huis – een soort levenswerk waar ik erg trots op ben!”

Nicoline Maes

 

sfeerplaatje zithoek