Accent op wonen


Worstelt u met de inrichting van uw woning? Komt u er qua indeling of kleur niet helemaal uit? U mist sfeer in uw interieur maar u weet niet wat er ontbreekt?

Bij Accent in Huis vinden we het een uitdaging een interieur te creëren dat uw persoonlijke stempel draagt. Een plek waar u zich thuis voelt en kunt ontspannen, daar streven wij naar.

Of het nu om één ruimte gaat of uw gehele woning. Of het uitgangspunt een bestaande inrichting is of een blanco situatie die invulling vraagt? Wij bieden u verschillende mogelijkheden. Van een kleuradvies tot een volledig interieuradvies. Wij denken graag met u mee.

Onze aanpak is nooit standaard, maar juist flexibel, aangepast aan uw specifieke situatie en wensen. We vinden het belangrijk dat u een ‘klik’ met ons ervaart.

Tijdens een eerste telefonische kennismaking, luisteren we naar u en stellen gericht vragen. Waar ligt uw hulpvraag precies? Zo kunnen we inschatten met wat voor soort advies u het beste geholpen bent en geven we u een prijsindicatie hiervoor.

Hebt u een goed gevoel gekregen over onze aanpak, dan maken we concreet een afspraak om invulling te geven aan het advies.

Interesse? Neem gerust contact met ons op voor een uitgebreide toelichting.

_DSC0379_DSC0338_DSC0372

eethoek_kopergoudkleurige stofkaarsjes