Bedankt voor het mooie compliment!

Tijdens de Woonbeurs in 2014 heb ik het genoegen gehad om Jessica van den Akker uit Heesch te adviseren op het Woonadviesplein van BNS CRISP. Een jaar na dato loopt de verbouwing van hun gedateerde bungalow in Heesch op zijn eind en zijn de belangrijkste vertrekken in de woning nagenoeg klaar en ingericht. En ondanks dat het nog niet helemaal af is, is het altijd erg leuk om het  resultaat van alle inspanningen te bewonderen. Ik heb Jessica geholpen met het kleurenplan voor de woning, indeling van zowel woonkamer, keuken en slaapkamer. Dank je wel Jessica voor de foto’s en de mooie woorden!

Bungalow Heesch_Jessica van den Akker

“Hallo Conny,

Het is inmiddels al bijna een jaar geleden dat we elkaar troffen bij de woonbeurs. Jij hebt mij toen geweldig advies gegeven en ik had je beloofd om wat foto’s te mailen als er een gedeelte klaar zou zijn. Inmiddels is het klaar, hoewel er nog een hoekbank en een vloerkleed op mijn verlanglijstje staan, en wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons huis.

We hadden vorig jaar, net voor de woonbeurs, een oude gedateerde bungalow in Heesch gekocht waarbij alleen de binnen en buiten muren overeind zijn blijven staan. Een geweldig project wat nog zeker niet af is maar wel prettig wonen is.

Nogmaals hartelijk dank!”

Jessica van den Akker

Je reactie

koffie en tulpen kranten