Diensten Accent in Huis voor zakelijke markt

Als erkende partner van HuisMakeOver kunnen wij u alle faciliteiten bieden om uw vastgoed aantrekkelijk te presenteren voor verkoop/verhuur. Van wand*- en vloerafwerking, volledige stoffering tot volledig unieke zelf samengestelde inrichtingen toe.

* Uniek in Nederland: Onze wandafwerkingsproducten zijn volledig DUURZAAM voor een gezond binnenklimaat. Dit kunnen wij u als enige in Nederland budgetneutraal aanbieden. Een mooi USP voor u bij het vermarkten van uw nieuwbouwproject!

Speciaal voor onze zakelijke klanten als projectontwikkelaars, woningcorporaties, vastgoedbeheerders en uitpondingsmakelaars hebben wij de volgende services opgenomen in ons dienstenpakket:

  • Inrichting van modelwoning
  • Turnkey en short stay maatwerk oplossingen
  • Wooncollectie* Op maat samengestelde afwerkings- en stofferingspakketten uit eigen HuisMakeOver sfeercollectie
  • 3D Visualisaties, digitale restyling en sfeerplattegronden (2D en 3D)
  • Vastgoedfotografie
  • Brochure opmaak en tekstomschrijvingen

Onze aanpak? Na een uitgebreide intake, doelgroep- en woninganalyse van uw project, wordt in overleg met u de te volgen verkoopstrategie bepaald. Wilt u een of meerdere modelwoningen laten afwerken, stofferen en inrichten? Hebben onze stofferingspakketten voor u toegevoegde waarde?  Betreft het een tijdelijke danwel permanente oplevering? Zijn er ook sanitaire en keukenvoorzieningen nodig? Wij maken voor u een overzichtelijke budgettering en zullen zowel u als uw cliënten, gedurende het gehele traject, ontzorgen.

Onderstaand een voorbeeld van een modelwoning Loftappartement ingericht voor onze opdrachtgever Provast in het prestigieuze project Markthal Rotterdam:

Interesse? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij leggen u graag alle mogelijkheden uit.

 

 

 

 

 

dagboek rood kaarsjes rood rode vaas vazen rood