Op stand wonen in hartje Oirschot

Kleur- en indelingsadvies Oirschot

Hoi Conny,

Vorig jaar juni een afspraak met je gemaakt omdat we gingen verhuizen naar Oirschot en ik hierbij graag advies wilde voor ons interieur.
Jij hebt me geweldig geholpen en hebt ideeën en suggesties gedaan waar je zelf niet snel aan zou denken.
Zoals hoe neer te zetten van bestaande meubelen maar ook ideeën voor nieuwe meubelen. Eigenlijk kwam je er snel achter wat onze smaak was.
Ook de kleuren samen besproken en uiteindelijk is het een prachtig resultaat geworden, Het klopt helemaal, super bedankt.

Mitri Hutjens, Oirschot

Woonkamer

In dit prachtige huis in Oirschot waren de vloeren een vast uitgangspunt. De keuken is volledig vernieuwd en qua meubilair zijn een eetkamerbank, buffetkast, TV-meubel, kist en fauteuil de belangrijkste nieuw aangekochte items. De bewoners hebben de uitvoering volledig in eigen beheer gedaan. Complimenten daarvoor want het afwerkingsniveau is top. Bedankt voor de mooie woorden Mitri, en fijn dat jullie zo content zijn met het advies en het uiteindelijke resultaat!

Keuken

Eetkamer

Als je gaat verhuizen naar een nieuwe of bestaande woning wil je graag vanaf het moment dat je de sleutel krijgt meteen aan de slag en al je plannen ten uitvoer brengen. Het is fijn als je dan al precies weet welke kleuren je in huis wilt gebruiken, hoe je de ruimtes in gaat delen en welke meubels je eventueel nog aan wilt schaffen zodat de uitvoering en realisatie van al je wensen ook vlotjes verloopt. Door op voorhand met indeling en kleurgebruik aan de slag te gaan, krijgt de inrichting van je nieuwe woning in je hoofd steeds meer vorm. Je brengt in kaart wat nodig is om te regelen en kunt alles goed qua planning op elkaar afstemmen.

 

Je reactie

koffie en tulpen kranten