Metamorfose van een bijzondere woonkamer in Eindhoven

Kleur- en indelingsadvies woonkamer Eindhoven

Bewoners Leo en Massimo worstelden erg met de indeling van hun grote woonkamer met in het midden twee kolommen en één lange schuine wand die naar het eetgedeelte toe steeds smaller werd. Ze wilden meer sfeer, meer eenheid en een logischer indeling van de TV-hoek. Met een aantal tips en een indeling- en kleuradvies heb ik ze gelukkig goed kunnen helpen. Goede kijkrichting ten opzichte van gashaard en tv was erg belangrijk en door het creëren van een open afscheiding tussen het eet- en zitgedeelte met een op maat gemaakte buffet- cq. TV-meubel gemaakt door J&M Interieurbouw uit Weert is het probleem opgelost en de wens om connectie met het eetgedeelte te behouden ingewilligd. Maatwerk biedt uitkomst en geeft echt meerwaarde. In de situatie van Leo en Massimo kunnen ze door het flexibele meubel nu zowel in de zithoek als eethoek TV kijken. Het maatwerk meubel en de houten wandbekleding achter de lederen bank gaven tevens de mogelijkheid om sfeerverlichting toe te voegen zonder dat lelijke kabels zichtbaar zijn.
fotocollage vd Laar_Eindhoven zithoek

Beste Conny, 

Het zijn geweldige foto’s geworden, echt heel mooi en met de juiste uitstraling en de sfeer goed te pakken.
Bedankt voor jouw advies! We zijn erg blij met het resultaat. En natuurlijk mag je ze gebruiken voor je portfolio, we zijn er trots op!
Voor referenties is men ook altijd welkom en om een stukje op papier te zetten ……… Kun je aangeven wat en hoelang het mag zijn?

Leo

Dank je wel Leo, het is al lang goed. Fijn dat jullie zo blij zijn met het resultaat!

fotocollage vd Laar_Eindhoven TV-meubel
Het valt zo niet op, maar het tv-meubel staat tegen een schuinaflopende wand (op foto 1 nog het best zichtbaar)
en is aan één zijde dus schuin en de zichtzijde is helemaal recht en haaks. Zo zie je maar dat een flatscreen tv
veel mogelijkheden biedt.

Je reactie

koffie en tulpen kranten