Woonkamer MakeOver Valkenswaard

MakeOver Valkenswaard

In september 2018 heb ik Kees en Jacqueline een interieuradvies gegeven voor hun woonkamer.
Het duurde even voor ze een geschikte aannemer gevonden hadden maar gaandeweg 2019 heeft hun woonkamer en keuken een ware metamorfose ondergaan.
Een nieuwe vloer, nieuwe keuken, nieuwe kleurenplan, nieuwe meubels, raambekleding, verlichting en accessoires.

Uitdaging hier was met name een goede indeling te creëren met een betere TV-hoek en te werken met de bestaande bruine ‘roest/cognac’kleur van de kozijnen. Niet omdat ze dat nu persé mooi vonden (eigenlijk liever niet), maar omdat de kozijnen bij het aangezicht van de woning horen en schilderen eigenlijk geen optie is. Tevens een grote wens (eigenlijk een must) om de piano terug te laten komen evenals hun bijzondere designstoel (rode stoel in de voorfoto’s, zwarte stoel in eindresultaat, ja verven van leder is dus ook een optie bij een bestaand meubel)…
Voor mij was dit een erg leuk project met ontzettend leuk contact met de opdrachtgevers met een eindresultaat waar ik en zij zeer trots op zijn. Dank jullie wel voor jullie lovende referentie en dat ik het resultaat op mijn website mag delen!
Accent in Huis_Zithoek na

accent in Huis_Eethoek - keuken na

Referentie:

Wij worstelden al geruime tijd met een goede indeling van onze woonkamer (L-kamer).

Onze woonwens was, het L-gedeelte met gashaard meer te betrekken bij het zitgedeelte en tevens het lange, smallere gedeelte van de woonkamer optisch breder te laten lijken met een betere doorkijk naar buiten vanuit het zitgedeelte.

Verder hadden wij behoefte aan kleuradvies, aangezien de kleur op onze raamkozijnen en schuifpuien in de woonkamer nogal dominant aanwezig is (roestbruin/cognac). Van goede vrienden kregen wij de tip om Conny eens te benaderen en wij zijn zeer enthousiast over het eindresultaat!

Zij gaf ons de tip dat je niet altijd de kleur op de kozijnen hoeft te veranderen, maar er juist ook mee kunt spélen, wat uiteindelijk resulteerde in een prachtig, zeer warm resultaat!

Conny gaf zeer goed en verrassend advies over indeling, stijl en kleurgebruik, waarbij ze steeds onze smaak en woonwensen in de gaten hield. Wij hebben haar adviezen zowat geheel opgevolgd en zijn heel blij met het eindresultaat en krijgen veel lovende kritieken!

Conny, hartelijk dank voor jouw professionele maar ook heel persoonlijke begeleiding, we bevelen je bij iedereen aan!

Warme groet en tot ziens,

Jacqueline en Kees Kokken, Valkenswaard

 

 

Zithoek voor

keuken en eethoek voor

Je reactie

koffie en tulpen kranten