KEUKEN MAKE OVER BEST

Stijladvies | inkoopbegeleiding  

De opdracht: van een gedateerde inrichting en materiaalgebruik naar een inrichting en indeling van nu met een duidelijke wens om de keuken meer te betrekken bij de woonkamer in een meer industriële, stoere stijl maar wel praktisch…

“Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. We hadden een traditionele L-keuken en stonden altijd met onze rug naar alles en iedereen toe te werken wat niet echt bevorderlijk was voor onze zin in koken. Nu hebben we een schiereiland met barretje (de ideale plek voor een snel ontbijt ’s ochtends), een moderne apparatenwand en is de keuken een hele fijne plek geworden om te vertoeven. Terwijl we koken hebben we contact met de woonkamer, maar merken nu dat ook de kids veelal even aanschuiven aan de bar om gezellig even de dag door te nemen en met een feestje is zo’n ‘eiland’ ook echt ideaal.

We kunnen iedereen de ideeën en tips van Conny van harte aanbevelen. Ze gaat net dat stapje verder en heeft zelfs het ontwerp voor onze persoonlijke ‘krijtwand’ gemaakt.

Voor de uitvoering en realisatie heeft ze ook goede en kundige bedrijven geadviseerd. Al met al zijn wij echt super tevreden en kunnen Accent in Huis dan ook bij iedereen aanbevelen.

Gerard en Jeanette, Best

“Van gedateerd naar stoer en industrieel”