SLAAPKAMER MAKE OVER BEST

indelingsadvies | kleuradvies | styling  

Altijd weer bijzonder als ik nafoto’s van een leuk project kan plaatsen. Dit keer een slaapkamer MakeOver waar de opdracht was om met beperkt budget en inspanning een groots resultaat te creëren met meer kleur en warmte…

We hebben de indeling aangepakt, een klein scheidingswandje in de ruimte geplaatst voor meer intimiteit, warme okertint toegevoegd en prachtig ‘Dreamy Dark Jungle’ behang van ‘Annette Weelink Design’ als Eyecather in de ruimte gebruikt. Door oude louvre kastdeurtjes te vermaken hebben we zeer lowbudget hele gave luiken voor de beide dakramen gemaakt (toevoeging op bestaande raambekleding). Aan het bestaande meubilair (boxspring, oma’s kast en nachtkastjes) hebben we voor achter het scheidingswandje een maatwerk kast met zitje ontworpen van standaard Ikea kasten, voor meer opbergruimte. Nieuw beddengoed en mooi afstylen met mooie accessoires maakt het plaatje compleet.

Wij zijn trots op het resultaat en de opdrachtgever zeer tevreden. Dank jullie wel voor de mooie referentie!

We zijn superblij dat Conny ons geholpen heeft om een totaal andere en veel warmere en intiemere sfeer te krijgen in onze slaapkamer. Met ons okerkleurige bed en oude kast van oma hebben we het haar niet makkelijk gemaakt, maar het is haar gelukt om eenheid en een heel aangename en warme sfeer te scheppen.

Ze denkt mee in ieders budget en het is juist knap dat ze heel inventieve en praktisch toepasbare ideeën heeft waar we zelf mee aan de slag konden gaan. Juist met een klein budget is het lastig om een groots resultaat te bewerkstelligen en door veel zelf te doen, gebruik makend van haar ideeën hebben wij nu een fantastische slaapkamer.

Wij kunnen Conny dan ook echt aan iedereen aanbevelen.

Inge en Maikel, Best