Slaapkamer MakeOver Eindhoven

SLAAPKAMER MAKE OVER EINDHOVEN

indelingsadvies | kleuradvies | styling  

Nadat Petra en Ronald hun zolderverdieping verbouwd hadden, wilden ze hier graag een echte master bedroom creëren. Ze wilden graag hulp bij de indeling en aankoop van meubels en materialen.

Na presentatie van het sfeer, kleur en materialen overzicht in combinatie met het indelingsplan werden de plannen concreet. Zo moest de slaapkamer gerealiseerd gaan worden. Rustig, basic en stoer.

Met het aankoopadvies konden Petra en Ronald heel gericht aankopen doen. De bed achterwand heeft Accent in Huis op maat laten maken bij De Oude Plank in Best van oud eikenhout en is een ware eyecatcher in de ruimte met praktische ruimte voor accessoires en boeken in de open schapjes aan de zijkant en plek voor nachtlampjes zonder lelijke kabels in beeld.

Conny heeft ons erg goed geadviseerd rondom de inrichting en aankoop van meubels voor onze slaapkamer. We wilden een rustige slaapkamer. Dat is heel goed gelukt. Conny luistert goed naar onze ideeën en voorkeuren. Ideaal dat er een ‘boodschappenlijstje’ ontstond na de verkenning zodat we heel simpel alle spullen konden kopen. Het leuke is dat Conny echt met ideeën komt waar we zelf niet op zouden komen. Vooral de bedachterwand geeft de kamer echt iets speciaals.
We zouden Conny dan ook zeker aanbevelen aan anderen. En als we de woonkamer gaan aanpakken, schakelen we Conny weer in!

 

Ronald en Petra, Eindhoven