TIJDELIJKE INRICHTINGE VRIJSTAANDE WONING

Vastgoedstyling advies l Meubelverhuur l styling  

Niet de makkelijkste opdracht daar de opdrachtgevers in het buitenland woonden en communicatie overwegend per mail en telefoon plaats vond. Wel een hele leuke opdracht. Een prachtig vrijstaande woning die een klein beetje aandacht nodig had nadat de tijdelijke huurder eruit was. Dat beseften deze verkopers maar al te goed. Dus nadat de schilder en de tuinman de nodige opknapwerkzaamheden hadden uitgevoerd heeft Accent in Huis het pand ingericht voor verkoop. De raambekleding was al aanwezig en konden we prima inpassen in de inrichtingsstijl.

Een woningpresentatie die past bij de woning en afgestemd is op de meest waarschijnlijke doelgroep maakt dan ook echt een verschil. Binnen 7 dagen (!) was het pand verkocht en konden wij deze opdracht afsluiten met een zeer mooi resultaat en referentie voor op onze website.

“Ik heb heel prettig samengewerkt met Conny. Omdat wij in Zwitserland wonen en flexibiliteit daarom vereist is, was het erg prettig om te merken dat Conny overal wel een oplossing voor wist. Ook met het verschuiven van data, o.a.
De inrichting is mooi en passend bij het huis gedaan. En het ziet er veel anders uit dan eerst. De ruimtes hebben smaak en gezelligheid gekregen, precies wat nodig was.”

Karin Vermeulen