Vastgoedstyling 2-onder-1-kap woning

Vastgoedstyling 2-onder-1-kap woning

VASTGOEDSTYLING 2-ONDER-1-KAP WONING

Woningpresentatie Advies l Finisching Touch Styling l Woningfotografie   

Na een Woningpresentatie Advies van Accent in Huis zijn de zonen van de eigenaar aan de slag gegaan met het VerkoopKlaar maken van de woning. Er is schoongemaakt en geschilderd, tuinonderhoud gepleegd. Vervolgens zijn er inrichtingszaken hergebruikt, veel spullen niet gebruikt en weggehaald en zijn er een aantal modernere accessoires en kleinmeubelen van de zonen zelf toegevoegd om de woning meer van nu te maken.

Alle ruimtes hebben weer een duidelijke functie gekregen en door de Finishing Touch Styling krijgt de woning sfeer op die plekken waar het nodig is. Het rommelkamertje achter de garage is omgetoverd tot prachtig kantoor aan huis en het strijkkamertje boven is gewoon weer een functionele slaapkamer geworden zodat er weer 3 slaapkamers zijn die benodigd zijn om de doelgroep gezinnen aan te spreken.

Binnen 3 weken is deze ruime 2-onder-1-kapwoning in Schijndel verkocht. Een zeer mooi resultaat.

Hoekwoning Heeze

Hoekwoning Heeze

VASTGOEDSTYLING HOEKWONING HEEZE

Woningpresentatie Advies l Finisching Touch Styling l Woningfotografie   

De eigenaren van deze woning groeiden feitelijk een beetje uit hun jasje. Het huis werd te klein voor hen als gezin met opgroeiende kinderen waardoor met name de slaapkamers te vol stonden. Rust en ruimte creëren in deze ruimtes was belangrijk voor verkoop.

Na het Woningpresentatie Advies zijn cliënten aan de slag gegaan. Het kritisch door je eigen huis gaan en spullen verwijderen die niet meer mee gaan naar de nieuwe woning helpt echt heel goed om ruimte te creëren. Een andere indeling helpt soms ook om een ruimte beter tot zijn recht te laten komen en neutraliseren van een ruimte schept vaak ook ruimte én is minder smaakgevoelig.

De woning was binnen no-time verkocht en dit nog wel in crisistijd! Vastgoedstyling loont!

TV Makelaar Mission Impossible Enschede

TV Makelaar Mission Impossible Enschede

TV MAKELAAR MISSION IMPOSSIBLE

indelingsadvies – kleuradvies – tijdelijke inrichting – styling   

Margreet en Peter zijn de extravagante bewoners van Berriehoek 83 in Enschede. Samen met hun 4 kinderen wonen zij in een vrijstaand geschakelde woning in een gezellige woonwijk in Enchede. Margreet heeft zo’n uitgesproken persoonlijke stijl en smaak als het om de inrichting van haar woning gaat dat kopers hier simpelweg niet doorheen kunnen kijken en er door worden afgeschrikt.

Een inrichting die zo kleurrijk en over de top is, is gewoonweg té smaakgevoelig voor verkoop, met als resultaat een woning die niet verkoopt. Een woning dus die volledig voldoet aan de eisen voor het TV-programma TV-Makelaar Mission Impossible. Samen met het gehele klusteam van HuisMakeOver heeft Conny de MakeOver verzorgd voor deze ruime gezinswoning.

De uitdaging was een meer logische en rustigere indeling te creëren zodat de ruimte veel beter tot zijn recht komt. Minder kleurrijk en veel minder persoonlijk maken was essentieel. 

 

Toch bewust gekozen om geen volledig kleurneutrale woonruimte te creëren. Dit om de bewoners toch nog een klein beetje tegemoet te komen maar ook om te laten zien dat kleurloos niet nodig is, zolang je het maar doseert.

Het resultaat: een sfeervolle en trendy inrichting die een veel breder publiek aanspreekt. Zowel de bewoners als makelaar Peter Schiphorst waren verkooptechnisch erg blij met de MakeOver. De deur werd nog net niet plat gelopen na de MakeOver was de reactie van de makelaar. Toch heeft het nog 3 maanden geduurd voor verkoop een feit was. Mede omdat een aantal gegadigden de hypotheek niet rond konden krijgen. Wij zijn natuurlijk bijzonder trots op dit mooie resultaat. Het bewijst maar weer dat vastgoedstyling werkt en dat je huis verkoopklaar maken een serieus vak is.