Coronavirus….en nu?

Coronavirus

Geachte relatie,
 
De overheid heeft de maatregelen ter verspreiding van het Coronavirus sinds 15 maart 18.00 uur aangescherpt.
Ook wij vinden het prioriteit om het Coronavirus een halt toe te roepen en houden ons derhalve strikt aan de richtlijnen van het RIVM.
 
Adviesbezoeken vinden enkel doorgang na goed overleg met onze opdrachtgevers en cliënten waarbij beide partijen hun verantwoordelijkheid nemen.
 
Daar waar gezondheidsklachten met griepachtige verschijnselen (hoesten, verkouden, kortademigheid) een rol spelen nemen wij geen risico en zullen wij afspraken in beider belang niet door laten gaan. We bekijken dit van dag tot dag met de afspraken van betreffende dag.
 
We hebben extra aandacht voor hygiëne en wassen onze handen met regelmaat, geven geen handen meer en houden gepaste afstand bij een adviesbezoek en willen u verzoeken hetzelfde te doen en uw huis en oppervlaktes zoals deurklinken vaker dan normaal gebruikelijk is te reinigen.
 
Laten we werkzaamheden door laten gaan waar mogelijk, onze verantwoordelijkheid nemen en elkaar niet in verlegenheid brengen maar pro-actief voor elkaar zorgen!
 
#coronavirus #maatregelen #voorelkaarzorgen #accentinhuis #extrahygiëne #geenhandenschudden #handenwassen #afstandhouden #verantwoordelijkheidnemen #doorwerkenwaarkan

Je reactie

koffie en tulpen kranten