Accent op Meubelhuur

Wat kunnen wij doen voor je

Uw woning staat leeg? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij richten uw woning in met een sfeervolle inrichting afgestemd op de juiste doelgroep en de stijl van de woning. Wij werken met echte meubels en accessoires, monteren verlichting, gordijnen en wanddecoratie voor een optimale sfeerbeleving bij verkoop.

Daarbij zorgen we dat iedere ruimte die we aankleden een duidelijke functie krijgt. Kijk voor sfeerimpressies naar de voorbeelden in ons portfolio. We hebben diverse verhuurpakketten voor u samengesteld en maken bij interesse graag een vrijblijvende offerte voor u. 

Uw woning is niet al te groot en u wilt graag de belangrijkste leefruimtes op de beganegrond ingericht hebben? Dat kan met ons Basis Verhuur Pakket. We richten voor u dan de volgende ruimtes in:

Entree

Woonkamer

Keuken

Badkamer

U heeft een middelgrote woning die zeer geschikt is voor gezinnen? Dan is Verhuur Pakket Compleet de optie die het beste bij u past. Binnen dit pakket worden de volgende ruimtes voor u ingericht:

Pakket Basis

+ Master Bedroom

+ 2e slaap- of studeerkamer

U heeft een grote woning geschikt voor grote cq. samengestelde gezinnen? Dan is het fijn als er meer dan 2 slaapkamers ingericht worden. Wij ontzorgen u en richten de hele woning in…

Pakket Compleet

+ Overige (slaap)kamers

Heeft u interesse?

We helpen u graag zo goed en zo snel mogelijk! Neem dus gerust telefonisch contact op voor vrijblijvende informatie..

..of vul ons contactformulier in, dan reageren wij binnen 1 werkdag op uw informatie aanvraag.

Wilt u graag dat wij telefonisch contact met u opnemen, voeg dan tevens uw telefoonnummer toe.

Hartelijke groet,
Conny de Bresser

Onze openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.

Formulier

Contact

Accent in Huis

Johan Frisopark 73
5684 GD Best
KvK. 17273186