Tijdelijke inrichting hoekwoning Uden

Tijdelijke inrichting hoekwoning Uden

hoofdfoto hoekwoning Uden

TIJDELIJKE INRICHTING HOEKWONING UDEN

Vastgoedstyling advies l Meubelverhuur l Styling

Deze leuke hoekwoning in Uden is uitgebouwd en opgeknapt voor de verkoop. Omdat een leegstaande woning weinig sfeervol is heeft Accent in Huis hier de belangrijkste ruimtes zoals woonkamer, keuken, entree, slaapkamers en badkamer ingericht. We letten er altijd op dat de inrichting past bij de woning en bij de meest waarschijnlijke doelgroep voor de woning. In dit geval, kijkend naar vraagprijs en aantal slaapkamers (2) hoogstwaarschijnlijk jonge mensen (starters) of alleenstaanden. Opdrachtgever was erg gecharmeerd van de inrichting en ziet de verkoop dan ook met vertrouwen tegemoet.

“styling loont, sfeer verkoopt” 

2-onder-1-kap Sint-Michielsgestel

2-onder-1-kap Sint-Michielsgestel

TIJDELIJKE INRICHTING 2-ONDER-1-KAP WONING

TIJDELIJKE INRICHTING 2-ONDER-1-KAP WONING

Vastgoedstyling advies l Meubelverhuur l styling  

Vanaf de start hebben deze verkopers het goed aangepakt. Beseffend dat een lege woning minder goed verkoopt hebben ze de woning eerst goed schoongemaakt en geneutraliseerd. Bij het inrichten is het belangrijk dat je de meubels zowel op de stijl van de woning als op de meest passende doelgroep van de woning afstemt – in dit geval een gezin met opgroeiende kinderen – om een optimale woningpresentatie te verkrijgen. We hebben gebruik gemaakt van de aanwezige raambekleding in de diverse ruimtes en de inrichting hierop aangepast. Binnen 3 weken is de woning verkocht. Een heel mooi resultaat waar we bijzonder trots op zijn.

 “Het plaatje klopt als de inrichting afgestemd is op zowel de stijl van de woning als de doelgroep”

Tijdelijke inrichting Penthouse Sint-Michielsgestel

Tijdelijke inrichting Penthouse Sint-Michielsgestel

tIJDELIJKE INRICHTING PENTHOUSE

TIJDELIJKE INRICHTING LUXE PENTHOUSE

Meubelverhuur l styling

Dit penthouse van maar liefst 220 m² ligt in hartje centrum van Sint-Michielsgestel op de 2e etage van een statig nieuwbouw appartement met karaktervol buitenaanzicht. Het appartement is volledig nieuw opgeleverd, maar de eigenaars hebben niet de mogelijkheid gehad om er van te gaan genieten en hebben met pijn in het hart de beslissing moeten nemen om het appartement, nog voor er nog maar een dag in gewoond is, weer te verkopen. Zaak dus dat het snel en goed verkocht gaat worden.

Daarop is in overleg en op advies van de makelaar gekozen om het appartement sfeervol in te richten met een tijdelijke inrichting. Op deze manier komt het appartement in de verkooppresentatie gewoon veel beter tot zijn recht en geef je potentiële kopers duidelijkheid over inrichtingsmogelijkheden alsmede sfeerbeleving.

Accent in Huis heeft de volgende ruimtes in het appartement ingericht: Woonkamer, keuken, loggia, entree, toilet, masterbedroom met badkamer ensuite en 2e badkamer.

We werken met echte meubels (dus geen meubels van karton!), accessoires, wanddecoratie en  kunstplanten en we monteren ook de verlichting voor u en als het nodig is zelfs de gordijnen!

Reactie eigenaars:
Wow, Conny, wat hebben jullie hard gewerkt! We hebben er heel goed aan gedaan om Accent in Huis in de arm te nemen. Knap gedaan! Het voelt gelijk anders en het ‘hoort’ ook anders, De galm is er uit. We zijn er erg blij mee. We hadden ook niet in de gaten dat het terras zo veel ruimte heeft. Er is gewoon plek voor zowel een eettafel als zithoek! Alle vertrouwen in een goede verkoop nu. Nogmaals dank je wel!

Fam. Van den Oetelaar

“Het voelt gelijk anders nu het ingericht is”

Luxe appartement Sint-Oedenrode

Luxe appartement Sint-Oedenrode

tijdelijke inrichting appartement

TIJDELIJKE INRICHTING APPARTEMENT

Vastgoedstyling advies l Meubelverhuur l styling  

Dit prachtige leegstaande appartement hebben we mogen inrichten voor verkoop. Een heerlijke plek om te wonen in hartje Sint-Oedenrode met prachtig uitzicht op de Markt met een enorm groot dakterras en ruime garage. Leeg gepresenteerd liep de verkoop echter niet echt vlot. Door de grote kamervullende vloerkleden zag je de mooie vloer niet en de oranje slaapkamermuren en Laura Ashley gordijnen met druk motief waren simpelweg te aanwezig. Na het neutraliseren van het appartement en het tijdelijk in te richten door Accent in Huis hebben we de Woningpresentatie geoptimaliseerd en meer sprekend gemaakt voor de juiste doelgroep in het wat hoger segment. Het appartement is vervolgens binnen 1 maand (!) verkocht. Wij zijn blij en trots op dit fraaie resultaat.  

“Leg de focus op de bijzonder aantrekkelijke aspecten van de woning” 

 

Tijdelijke inrichting hoekwoning

Tijdelijke inrichting hoekwoning

TIJDELIJKE INRICHTING HOEKWONING

Vastgoedstyling advies l Meubelverhuur l styling  

Deze verkopers hebben een woning aangekocht puur om deze na renovatie weer te verkopen. Accent in Huis is wat later in het proces aangeschoven en heeft met het oog op de te bereiken wat hippere en jongere doelgroep (YUP) geadviseerd met betrekking tot te gebruiken kleuren en materialen en vervolgens de tijdelijke inrichting van een deel van de woning verzorgd. Binnen 1 week was de woning al onder voorbehoud verkocht en binnen 4 weken was de verkoop een feit. Weer een resultaat waar zowel verkoper als wij heel blij van worden. Afgaande op onze ervaring zijn wij dan ook meer dan overtuigt dat zorg voor je Woningpresentatie en afstemming op de juiste doelgroep resulteert in een snellere en betere verkoop.