2-onder-1-kap Sint-Michielsgestel

2-onder-1-kap Sint-Michielsgestel

TIJDELIJKE INRICHTING 2-ONDER-1-KAP WONING

TIJDELIJKE INRICHTING 2-ONDER-1-KAP WONING

Vastgoedstyling advies l Meubelverhuur l styling  

Vanaf de start hebben deze verkopers het goed aangepakt. Beseffend dat een lege woning minder goed verkoopt hebben ze de woning eerst goed schoongemaakt en geneutraliseerd. Bij het inrichten is het belangrijk dat je de meubels zowel op de stijl van de woning als op de meest passende doelgroep van de woning afstemt – in dit geval een gezin met opgroeiende kinderen – om een optimale woningpresentatie te verkrijgen. We hebben gebruik gemaakt van de aanwezige raambekleding in de diverse ruimtes en de inrichting hierop aangepast. Binnen 3 weken is de woning verkocht. Een heel mooi resultaat waar we bijzonder trots op zijn.

 “Het plaatje klopt als de inrichting afgestemd is op zowel de stijl van de woning als de doelgroep”

Tijdelijke inrichting Penthouse Sint-Michielsgestel

Tijdelijke inrichting Penthouse Sint-Michielsgestel

tIJDELIJKE INRICHTING PENTHOUSE

TIJDELIJKE INRICHTING LUXE PENTHOUSE

Meubelverhuur l styling

Dit penthouse van maar liefst 220 m² ligt in hartje centrum van Sint-Michielsgestel op de 2e etage van een statig nieuwbouw appartement met karaktervol buitenaanzicht. Het appartement is volledig nieuw opgeleverd, maar de eigenaars hebben niet de mogelijkheid gehad om er van te gaan genieten en hebben met pijn in het hart de beslissing moeten nemen om het appartement, nog voor er nog maar een dag in gewoond is, weer te verkopen. Zaak dus dat het snel en goed verkocht gaat worden.

Daarop is in overleg en op advies van de makelaar gekozen om het appartement sfeervol in te richten met een tijdelijke inrichting. Op deze manier komt het appartement in de verkooppresentatie gewoon veel beter tot zijn recht en geef je potentiële kopers duidelijkheid over inrichtingsmogelijkheden alsmede sfeerbeleving.

Accent in Huis heeft de volgende ruimtes in het appartement ingericht: Woonkamer, keuken, loggia, entree, toilet, masterbedroom met badkamer ensuite en 2e badkamer.

We werken met echte meubels (dus geen meubels van karton!), accessoires, wanddecoratie en  kunstplanten en we monteren ook de verlichting voor u en als het nodig is zelfs de gordijnen!

Reactie eigenaars:
Wow, Conny, wat hebben jullie hard gewerkt! We hebben er heel goed aan gedaan om Accent in Huis in de arm te nemen. Knap gedaan! Het voelt gelijk anders en het ‘hoort’ ook anders, De galm is er uit. We zijn er erg blij mee. We hadden ook niet in de gaten dat het terras zo veel ruimte heeft. Er is gewoon plek voor zowel een eettafel als zithoek! Alle vertrouwen in een goede verkoop nu. Nogmaals dank je wel!

Fam. Van den Oetelaar

“Het voelt gelijk anders nu het ingericht is”