Tijdelijke inrichting hoekwoning Uden

Tijdelijke inrichting hoekwoning Uden

hoofdfoto hoekwoning Uden

TIJDELIJKE INRICHTING HOEKWONING UDEN

Vastgoedstyling advies l Meubelverhuur l Styling

Deze leuke hoekwoning in Uden is uitgebouwd en opgeknapt voor de verkoop. Omdat een leegstaande woning weinig sfeervol is heeft Accent in Huis hier de belangrijkste ruimtes zoals woonkamer, keuken, entree, slaapkamers en badkamer ingericht. We letten er altijd op dat de inrichting past bij de woning en bij de meest waarschijnlijke doelgroep voor de woning. In dit geval, kijkend naar vraagprijs en aantal slaapkamers (2) hoogstwaarschijnlijk jonge mensen (starters) of alleenstaanden. Opdrachtgever was erg gecharmeerd van de inrichting en ziet de verkoop dan ook met vertrouwen tegemoet.

“styling loont, sfeer verkoopt” 

2-onder-1-kap Sint-Michielsgestel

2-onder-1-kap Sint-Michielsgestel

TIJDELIJKE INRICHTING 2-ONDER-1-KAP WONING

TIJDELIJKE INRICHTING 2-ONDER-1-KAP WONING

Vastgoedstyling advies l Meubelverhuur l styling  

Vanaf de start hebben deze verkopers het goed aangepakt. Beseffend dat een lege woning minder goed verkoopt hebben ze de woning eerst goed schoongemaakt en geneutraliseerd. Bij het inrichten is het belangrijk dat je de meubels zowel op de stijl van de woning als op de meest passende doelgroep van de woning afstemt – in dit geval een gezin met opgroeiende kinderen – om een optimale woningpresentatie te verkrijgen. We hebben gebruik gemaakt van de aanwezige raambekleding in de diverse ruimtes en de inrichting hierop aangepast. Binnen 3 weken is de woning verkocht. Een heel mooi resultaat waar we bijzonder trots op zijn.

 “Het plaatje klopt als de inrichting afgestemd is op zowel de stijl van de woning als de doelgroep”

Luxe appartement Sint-Oedenrode

Luxe appartement Sint-Oedenrode

tijdelijke inrichting appartement

TIJDELIJKE INRICHTING APPARTEMENT

Vastgoedstyling advies l Meubelverhuur l styling  

Dit prachtige leegstaande appartement hebben we mogen inrichten voor verkoop. Een heerlijke plek om te wonen in hartje Sint-Oedenrode met prachtig uitzicht op de Markt met een enorm groot dakterras en ruime garage. Leeg gepresenteerd liep de verkoop echter niet echt vlot. Door de grote kamervullende vloerkleden zag je de mooie vloer niet en de oranje slaapkamermuren en Laura Ashley gordijnen met druk motief waren simpelweg te aanwezig. Na het neutraliseren van het appartement en het tijdelijk in te richten door Accent in Huis hebben we de Woningpresentatie geoptimaliseerd en meer sprekend gemaakt voor de juiste doelgroep in het wat hoger segment. Het appartement is vervolgens binnen 1 maand (!) verkocht. Wij zijn blij en trots op dit fraaie resultaat.  

“Leg de focus op de bijzonder aantrekkelijke aspecten van de woning” 

 

Vastgoedstyling 2-onder-1-kap woning

Vastgoedstyling 2-onder-1-kap woning

VASTGOEDSTYLING 2-ONDER-1-KAP WONING

Woningpresentatie Advies l Finisching Touch Styling l Woningfotografie   

Na een Woningpresentatie Advies van Accent in Huis zijn de zonen van de eigenaar aan de slag gegaan met het VerkoopKlaar maken van de woning. Er is schoongemaakt en geschilderd, tuinonderhoud gepleegd. Vervolgens zijn er inrichtingszaken hergebruikt, veel spullen niet gebruikt en weggehaald en zijn er een aantal modernere accessoires en kleinmeubelen van de zonen zelf toegevoegd om de woning meer van nu te maken.

Alle ruimtes hebben weer een duidelijke functie gekregen en door de Finishing Touch Styling krijgt de woning sfeer op die plekken waar het nodig is. Het rommelkamertje achter de garage is omgetoverd tot prachtig kantoor aan huis en het strijkkamertje boven is gewoon weer een functionele slaapkamer geworden zodat er weer 3 slaapkamers zijn die benodigd zijn om de doelgroep gezinnen aan te spreken.

Binnen 3 weken is deze ruime 2-onder-1-kapwoning in Schijndel verkocht. Een zeer mooi resultaat.

Hoekwoning Heeze

Hoekwoning Heeze

VASTGOEDSTYLING HOEKWONING HEEZE

Woningpresentatie Advies l Finisching Touch Styling l Woningfotografie   

De eigenaren van deze woning groeiden feitelijk een beetje uit hun jasje. Het huis werd te klein voor hen als gezin met opgroeiende kinderen waardoor met name de slaapkamers te vol stonden. Rust en ruimte creëren in deze ruimtes was belangrijk voor verkoop.

Na het Woningpresentatie Advies zijn cliënten aan de slag gegaan. Het kritisch door je eigen huis gaan en spullen verwijderen die niet meer mee gaan naar de nieuwe woning helpt echt heel goed om ruimte te creëren. Een andere indeling helpt soms ook om een ruimte beter tot zijn recht te laten komen en neutraliseren van een ruimte schept vaak ook ruimte én is minder smaakgevoelig.

De woning was binnen no-time verkocht en dit nog wel in crisistijd! Vastgoedstyling loont!