Tijdelijke inrichting hoekwoning Uden

Tijdelijke inrichting hoekwoning Uden

hoofdfoto hoekwoning Uden

TIJDELIJKE INRICHTING HOEKWONING UDEN

Vastgoedstyling advies l Meubelverhuur l Styling

Deze leuke hoekwoning in Uden is uitgebouwd en opgeknapt voor de verkoop. Omdat een leegstaande woning weinig sfeervol is heeft Accent in Huis hier de belangrijkste ruimtes zoals woonkamer, keuken, entree, slaapkamers en badkamer ingericht. We letten er altijd op dat de inrichting past bij de woning en bij de meest waarschijnlijke doelgroep voor de woning. In dit geval, kijkend naar vraagprijs en aantal slaapkamers (2) hoogstwaarschijnlijk jonge mensen (starters) of alleenstaanden. Opdrachtgever was erg gecharmeerd van de inrichting en ziet de verkoop dan ook met vertrouwen tegemoet.

“styling loont, sfeer verkoopt” 

Luxe appartement Sint-Oedenrode

Luxe appartement Sint-Oedenrode

tijdelijke inrichting appartement

TIJDELIJKE INRICHTING APPARTEMENT

Vastgoedstyling advies l Meubelverhuur l styling  

Dit prachtige leegstaande appartement hebben we mogen inrichten voor verkoop. Een heerlijke plek om te wonen in hartje Sint-Oedenrode met prachtig uitzicht op de Markt met een enorm groot dakterras en ruime garage. Leeg gepresenteerd liep de verkoop echter niet echt vlot. Door de grote kamervullende vloerkleden zag je de mooie vloer niet en de oranje slaapkamermuren en Laura Ashley gordijnen met druk motief waren simpelweg te aanwezig. Na het neutraliseren van het appartement en het tijdelijk in te richten door Accent in Huis hebben we de Woningpresentatie geoptimaliseerd en meer sprekend gemaakt voor de juiste doelgroep in het wat hoger segment. Het appartement is vervolgens binnen 1 maand (!) verkocht. Wij zijn blij en trots op dit fraaie resultaat.  

“Leg de focus op de bijzonder aantrekkelijke aspecten van de woning” 

 

Tijdelijke inrichting hoekwoning

Tijdelijke inrichting hoekwoning

TIJDELIJKE INRICHTING HOEKWONING

Vastgoedstyling advies l Meubelverhuur l styling  

Deze verkopers hebben een woning aangekocht puur om deze na renovatie weer te verkopen. Accent in Huis is wat later in het proces aangeschoven en heeft met het oog op de te bereiken wat hippere en jongere doelgroep (YUP) geadviseerd met betrekking tot te gebruiken kleuren en materialen en vervolgens de tijdelijke inrichting van een deel van de woning verzorgd. Binnen 1 week was de woning al onder voorbehoud verkocht en binnen 4 weken was de verkoop een feit. Weer een resultaat waar zowel verkoper als wij heel blij van worden. Afgaande op onze ervaring zijn wij dan ook meer dan overtuigt dat zorg voor je Woningpresentatie en afstemming op de juiste doelgroep resulteert in een snellere en betere verkoop.

Tijdelijke inrichting woning Best

Tijdelijke inrichting woning Best

TIJDELIJKE INRICHTINGE VRIJSTAANDE WONING

Vastgoedstyling advies l Meubelverhuur l styling  

Niet de makkelijkste opdracht daar de opdrachtgevers in het buitenland woonden en communicatie overwegend per mail en telefoon plaats vond. Wel een hele leuke opdracht. Een prachtig vrijstaande woning die een klein beetje aandacht nodig had nadat de tijdelijke huurder eruit was. Dat beseften deze verkopers maar al te goed. Dus nadat de schilder en de tuinman de nodige opknapwerkzaamheden hadden uitgevoerd heeft Accent in Huis het pand ingericht voor verkoop. De raambekleding was al aanwezig en konden we prima inpassen in de inrichtingsstijl.

Een woningpresentatie die past bij de woning en afgestemd is op de meest waarschijnlijke doelgroep maakt dan ook echt een verschil. Binnen 7 dagen (!) was het pand verkocht en konden wij deze opdracht afsluiten met een zeer mooi resultaat en referentie voor op onze website.

“Ik heb heel prettig samengewerkt met Conny. Omdat wij in Zwitserland wonen en flexibiliteit daarom vereist is, was het erg prettig om te merken dat Conny overal wel een oplossing voor wist. Ook met het verschuiven van data, o.a.
De inrichting is mooi en passend bij het huis gedaan. En het ziet er veel anders uit dan eerst. De ruimtes hebben smaak en gezelligheid gekregen, precies wat nodig was.”

Karin Vermeulen

Inrichting vrijstaande woning

Inrichting vrijstaande woning

TIJDELIJKE INRICHTINGE VRIJSTAANDE WONING

Vastgoedstyling advies l Meubelverhuur l styling  

Na een vastgoedstylingadvies hebben we deze vrijstaande woning volledig ingericht voor verkoop incl. gordijnen en verlichting. De woning had al eerder in de verkoop gestaan en lag niet goed in de markt. Met een nieuwe woningpresentatie kreeg de woning direct veel meer aandacht op Funda en was binnen afzienbare tijd verkocht. Grappig detail hier is dat de nieuwe eigenaresse de woning met de oude presentatie wel had gezien, maar toen niet eens de moeite nam om te komen kijken.

Met de nieuwe inrichting en de 2 kleine hertengeweitjes aan de muur in de woonkamer (ze spaart deze namelijk) was het voor haar duidelijk, dit was haar woning en nu klopte het voor haar helemaal.

“Zo zie je maar weer hoe belangrijk een sfeervolle inrichting van een woning is bij verkoop. Soms zit het verschil hem echt in de details.”