Slaapkamer MakeOver hotel chic

Slaapkamer MakeOver hotel chic

SLAAPKAMER MAKE OVER EINDHOVEN

inrichtingsadvies | kleuradvies | styling

Wat een ontzettend leuke MakeOver was dit! Voor Mariëlle en Michel mocht ik, na een aantal jaren geleden de woonkamer te hebben aangepakt, nu hun slaap- en logeerkamer een metamorfose geven. Het resultaat van hun nieuwe slaapkamer laat ik hier graag zien. Gewenste sfeer ‘hotel chic’.

De wand die qua indeling het meest ideaal zou zijn om een mooie hotel chique bedachterwand te plaatsen, was dat aanvankelijk niet door een uit het midden geplaatst raam in de voorgevel. Toch hebben we gekozen om een prachtige bedachterwand op maat te laten maken met schuifpanelen en nachtkastjes om zo de beste indeling voor de slaapkamer te kunnen realiseren. Door de schuifpanelen kan het raam naar believen in het zicht of uit het zicht gehouden worden. De mooie sexy wanddecoratie kom nu ook echt veel beter tot zijn recht tegen de goudgele achtergrond en het hoogpolige vloerkleed, mooie beddengoed, chique velvet fauteuiltje en mooie lichtarmaturen maken de warme chique sfeer helemaal compleet.

Jaren geleden hebben we naar volle tevredenheid de woonkamer door Conny laten restylen. Toen we plannen hadden om de slaap- en logeerkamer “eens wat op te frissen” dachten we dan ook meteen weer aan Conny. Blij dat we haar weer benaderd hebben, want wat zien de kamers er nu mooi en warm uit. Beide ruimtes hebben een echte metamorfose ondergaan! Ook nu heeft ze ons weer aangenaam weten te verrassen. Ze is kundig in haar vak, pro-actief en denkt “out of the box”.

Wederom bedankt Conny voor de prettige samenwerking en tot een volgende keer!

Mariëlle en Michel
Eindhoven

Woonkamer MakeOver Eindhoven

Woonkamer MakeOver Eindhoven

MakeOver Eindhoven

MAKE OVER WOONKAMER EINDHOVEN

indelingsplan | kleuradvies | inrichtingsadvies   

Veel woonwensen in een niet al te grote woonkamer en geen spectaculair groot budget, dat was de uitdaging voor dit gezin.
En soms moet je dan ook prioriteiten stellen omdat simpelweg
alle wensen integreren niet mogelijk is.
Als zowel een grote eettafel (bestaand) en piano een plek moeten krijgen en idealiter ook nog een haard in de zithoek en als het even kan TV-kijken dan wordt het stoeien met de ruimte die er is.
Omdat er in de praktijk weinig tot geen TV beneden gekeken werd en de wens voor lekker borrelen met vrienden groter was is besloten om een knusse zithoek met bio-ethanol haard te creëren en de piano een mooie prominente plek als onderdeel van een mooie sfeerwand met opbergruimte. Die enkele keer dat er wel TV gekeken wordt, doen ze dat in de TV-kamer boven.

En wat is het dan leuk om onderstaand compliment te ontvangen….uhh in het engels inderdaad, want in die zin is Eindhoven echt een multiculti stad inmiddels en doen we onze adviezen ook regelmatig engelstalig…

Hey Conny!

We have implemented your advice in our living room and it turned out great! We keep receiving compliments from everyone that comes to visit ? Thank you very much for your help.

Kind regards,
Angela & André

Slaapkamer MakeOver Best

Slaapkamer MakeOver Best

SLAAPKAMER MAKE OVER BEST

indelingsadvies | kleuradvies | styling  

Altijd weer bijzonder als ik nafoto’s van een leuk project kan plaatsen. Dit keer een slaapkamer MakeOver waar de opdracht was om met beperkt budget en inspanning een groots resultaat te creëren met meer kleur en warmte…

We hebben de indeling aangepakt, een klein scheidingswandje in de ruimte geplaatst voor meer intimiteit, warme okertint toegevoegd en prachtig ‘Dreamy Dark Jungle’ behang van ‘Annette Weelink Design’ als Eyecather in de ruimte gebruikt. Door oude louvre kastdeurtjes te vermaken hebben we zeer lowbudget hele gave luiken voor de beide dakramen gemaakt (toevoeging op bestaande raambekleding). Aan het bestaande meubilair (boxspring, oma’s kast en nachtkastjes) hebben we voor achter het scheidingswandje een maatwerk kast met zitje ontworpen van standaard Ikea kasten, voor meer opbergruimte. Nieuw beddengoed en mooi afstylen met mooie accessoires maakt het plaatje compleet.

Wij zijn trots op het resultaat en de opdrachtgever zeer tevreden. Dank jullie wel voor de mooie referentie!

We zijn superblij dat Conny ons geholpen heeft om een totaal andere en veel warmere en intiemere sfeer te krijgen in onze slaapkamer. Met ons okerkleurige bed en oude kast van oma hebben we het haar niet makkelijk gemaakt, maar het is haar gelukt om eenheid en een heel aangename en warme sfeer te scheppen.

Ze denkt mee in ieders budget en het is juist knap dat ze heel inventieve en praktisch toepasbare ideeën heeft waar we zelf mee aan de slag konden gaan. Juist met een klein budget is het lastig om een groots resultaat te bewerkstelligen en door veel zelf te doen, gebruik makend van haar ideeën hebben wij nu een fantastische slaapkamer.

Wij kunnen Conny dan ook echt aan iedereen aanbevelen.

Inge en Maikel, Best

MakeOver Valkenswaard

MakeOver Valkenswaard

MAKE OVER VALKENSWAARD

indelingsplan | kleuradvies | inrichtingsadvies   

Bij dit project was de grootste uitdaging een goede indeling te creëren met een betere TV-hoek en te werken met de bestaande bruine ‘roest/cognac’kleur van de kozijnen. Niet omdat ze dat nu persé mooi vonden (eigenlijk liever niet), maar omdat de kozijnen bij het aangezicht van de woning horen en schilderen eigenlijk geen optie is. Tevens een grote wens (eigenlijk een must) om de piano terug te laten komen evenals hun bijzondere designstoel (rode stoel in de voorsituatie, zwarte stoel in het eindresultaat……ja verven van leder is dus ook een optie bij een bestaand meubel)…

Voor mij was dit een erg leuk project met ontzettend leuk contact met de opdrachtgevers met een eindresultaat waar ik en zij zeer trots op zijn. Dank jullie wel voor jullie lovende referentie en dat ik het resultaat op mijn website mag delen!

Wij worstelden al geruime tijd met een goede indeling van onze woonkamer (L-kamer). Onze woonwens was, het L-gedeelte met gashaard meer te betrekken bij het zitgedeelte en tevens het lange, smallere gedeelte van de woonkamer optisch breder te laten lijken met een betere doorkijk naar buiten vanuit het zitgedeelte.
Verder hadden wij behoefte aan kleuradvies, aangezien de kleur op onze raamkozijnen en schuifpuien in de woonkamer nogal dominant aanwezig is (roestbruin/cognac).

Van goede vrienden kregen wij de tip om Conny eens te benaderen en wij zijn zeer enthousiast over het eindresultaat!

Zij gaf ons de tip dat je niet altijd de kleur op de kozijnen hoeft te veranderen, maar er juist ook mee kunt spélen, wat uiteindelijk resulteerde in een prachtig, zeer warm resultaat! Conny gaf zeer goed en verrassend advies over indeling, stijl en kleurgebruik, waarbij ze steeds onze smaak en woonwensen in de gaten hield.

Wij hebben haar adviezen zowat geheel opgevolgd en zijn heel blij met het eindresultaat en krijgen veel lovende kritieken!

Conny, hartelijk dank voor jouw professionele maar ook heel persoonlijke begeleiding, we bevelen je bij iedereen aan!

Warme groet en tot ziens,
Jacqueline en Kees Kokken, Valkenswaard

Nieuwbouw villa Eindhoven

Nieuwbouw villa Eindhoven

NIEUWBOUW VILLA EINDHOVEN

indelingsplan | kleur/materiaaladvies | inrichtingsadvies  

Terwijl het pand nog in aanbouw was heb ik de eigenaars o.a. geholpen met:

  • Het bepalen van de indeling, maatvoering en soort meubilair
  • idee, ontwerp en materiaalbepaling voor de wandkast in de woonkamer en achterwand
  • idee en materiaalgebruik trappenhuis zodat deze een ware eyecatcher en sfeervol onderdeel van de ruimte werd.

Ontzettend leuk om hen te helpen met net die zaken waar ze zelf niet uit konden komen. Een project met een eindresultaat waar ik en zij zeer trots op zijn. Dank jullie wel voor jullie lovende referentie en dat ik het resultaat op mijn website mag delen!

Via kennissen zijn wij in contact gekomen met Conny van Accent in Huis en omdat hun huis zo mooi was geworden na een MakeOver en wij er met bepaalde zaken niet uitkwamen hebben wij ook de hulp van Conny ingeschakeld. Ze had hele goede ideeën en heeft ons erg geholpen met punten waar wij zelf niet uit kwamen. Bv. het trappenhuis en de prachtige wandkast met mooie groene achterwand. Echt heel erg blij mee!

Inmiddels zijn we met Conny ook aan de slag gegaan voor onze kelder verdieping om hier een mooi kantoor en logeerkamer te realiseren. Ze heeft echt verrassende ideeën waardoor indelingen zoveel logischer worden en ruimtes veel mooier tot hun recht komen. Echt een aanrader om met Accent in Huis in zee te gaan.

Isabella en Paulo Romano, Eindhoven