Accentueel

Referentie MakeOver Heeze

31 oktober 2018

Tijd voor een ander interieur!

Gewaagd, gedurfd, maar vooral één geheel. Hoe pakken we dat aan?

Zoeken op internet en daar kwamen we “Accent in Huis” tegen, een stijl die ons meteen aansprak.
Conny kwam naar ons toe om ons te helpen met de basis. Het ontwerp wat ze maakte, was precies wat we bedoelde.

En nu aan de slag!
We hebben de adviezen grotendeels allemaal zelf uitgevoerd.
Trots zijn we op wat we bereikt hebben met onze huiskamer en zeer blij dat we Conny in de arm genomen hebben.

We hebben Conny ook al geadviseerd bij een vriendin van ons en ook daar gaat Conny aan de slag.

Geweldig, nogmaals kei bedankt Conny!

Joost en Petra, Heeze

Dank jullie wel Joost en Petra, voor deze mooie woorden. Ik heb jullie met heel veel plezier geholpen. Complimenten voor de manier waarop jullie het hebben gerealiseerd. Het is erg mooi geworden!!

Reageer

MakeOver woonkamer Heeze

MakeOver woonkamer Heeze

In februari 2018 hadden Joost en Petra uit Heeze de wens om hun hele interieur te veranderen. Tijdens een adviessessie heb ik hen geholpen bij het bepalen van een nieuwe indeling, een kleurenplan passend bij de nieuwe meer stoer en industriële woonstijl en tips gegeven voor de inrichting (meubels en raambekleding). Vorige week heb ik het resultaat mogen bewonderen. Ze hebben mijn advies grotendeels gevolgd op enkele puntjes na (o.a. plaatsing TV en kastgrootte), maar het resultaat mag er zijn! Ik vind het superleuk dat ze praktisch alle details uit het advies zoals roestverf op de haard, de oude Egyptische deuren, de stoere eettafel en eetkamerbank, het kleurenplan, barretje bij de keuken en het wandmeubel in de zithoek, overgenomen hebben en er stapje voor stapje iets eigens van gemaakt hebben. Het verschil met de ‘voor’situatie is groot, met recht een complete MakeOver te noemen! Hier wordt een mens toch blij van!

Reageer

Inrichting voor verkoop luxe appartement Sint-Oedenrode

17 juli 2018
Inrichting voor verkoop luxe appartement Sint-Oedenrode

Vlak voor de vakantie nog een prachtig appartement ingericht voor verkoop in hartje Sint-Oedenrode met prachtig uitzicht op de Markt. Een heerlijke plek om te wonen met een enorm groot dakterras en ruime garage. Wij zijn blij met het fraaie resultaat!

Reageer

Fijne vakantie!!

13 juli 2018

Fijne vakantie!!

Vakantietijd!! Accent in Huis wenst u een hele fijne zomervakantie toe!! Ook wij gaan de batterij weer even opladen en staan weer graag voor u klaar vanaf maandag 13 augustus!

Reageer

Hele fijne Paasdagen!

29 maart 2018

I.v.m. Goede Vrijdag en Pasen zijn wij gesloten van vrijdag 30 maart t/m maandag 2 april. Wij wensen u een heel fijn Paasweekend toe!

Reageer

Fijne vakantie!

27 juli 2017

In de komende weken gaan ook wij de batterij weer even opladen. Even genieten met familie en vrienden van de zomer! We wensen u allemaal een hele fijne zomervakantie toe en staan vanaf maandag 21 augustus weer graag voor u klaar!

Reageer

koffie en tulpen kranten