Accentueel

Fijne vakantie!

19 juli 2019

Ook wij gaan onze batterij weer opladen en de komende weekjes genieten van een welverdiende vakantie.
Vanaf maandag 12 augustus staan we weer graag voor u klaar.
Fijne vakantie!
😎😀☀️

Reageer

MakeOver Son&Breugel

9 april 2019
MakeOver woonkamer Son&Breugel

In november 2018 heb ik Rob en Peggy geholpen met bepalen van de nieuwe stijl, indeling en kleurgebruik voor hun woonkamer. Ze zijn voortvarend te werk gegaan en begin april was eindelijk het laatste nieuwe meubelstuk, de nieuwe bank, gearriveerd. Met trots hebben ze het resultaat van hun inspanningen met mij gedeeld. Met name Peggy vond het heel spannend om überhaupt kleur in het interieur toe te passen. Er was wat overredingskracht voor nodig, maar ik ben superblij dat ze het aangedurfd heeft om de blauwe tint #HistorSprankelend op de lange wand toe te passen en #HistorSchelp op de overige wanden. Dit in combinatie met de houten achterwand bij de eethoek en de mooie stoere meubels zorgen voor een ware metamorfose… Goed gedaan Rob en Peggy! Dank jullie wel voor de foto’s. Jullie mogen trots zijn op het resultaat!

 

Reageer

Indelingsadvies van stal naar kantoor

20 januari 2019
Van stal naar kantoor

Sylvia en Michel hebben een ontzettend leuke uitdaging. Een mooie oude stal verbouwen tot kantoor aan huis. Omdat ze zelf niet helemaal uit de nieuwe indeling komen hebben ze Accent in Huis gevraagd mee te denken over de indeling.
Hun wensenlijstje:

  • creëren van een entree met wachtruimte en toilet
  • een grote werkruimte met werkplek voor min. 2 personen die tevens dienst kan doen als lesruimte
  • flexibel af te sluiten van 2e werkruimte zijnde spreekruimte voor coaching 1 op 1
  • kleine extra werkplek voor spreekruimte
  • keukenfaciliteiten (koffiecorner, koelkastje)
  • Stoere landelijk industriële stijl qua inrichting

De hoogte van de borstwering en plaatsbepaling ramen, entreedeur en dubbele buitendeuren zijn vaste gegevens. Vanwege de wens voor 3 functies (2x kantoorruimte en 1x keukenfaciliteiten) in de beschikbare werkruimte heb ik gekozen om de keukenfaciliteiten als koffiecorner en koelkast feitelijk in te bouwen en weg te werken achter dichte kastdeuren. Op deze manier heb je namelijk niet het gevoel te werken in de ‘keuken’ maar creëer je twee prettige werkruimtes die middels schuifdeuren flexibel af te sluiten zijn. Heel veel succes Michel en Sylvia met de realisatie van dit project. Zodra het klaar is kom ik graag een keer kijken!

Reageer

Referentie MakeOver Heeze

31 oktober 2018

Tijd voor een ander interieur!

Gewaagd, gedurfd, maar vooral één geheel. Hoe pakken we dat aan?

Zoeken op internet en daar kwamen we “Accent in Huis” tegen, een stijl die ons meteen aansprak.
Conny kwam naar ons toe om ons te helpen met de basis. Het ontwerp wat ze maakte, was precies wat we bedoelde.

En nu aan de slag!
We hebben de adviezen grotendeels allemaal zelf uitgevoerd.
Trots zijn we op wat we bereikt hebben met onze huiskamer en zeer blij dat we Conny in de arm genomen hebben.

We hebben Conny ook al geadviseerd bij een vriendin van ons en ook daar gaat Conny aan de slag.

Geweldig, nogmaals kei bedankt Conny!

Joost en Petra, Heeze

Dank jullie wel Joost en Petra, voor deze mooie woorden. Ik heb jullie met heel veel plezier geholpen. Complimenten voor de manier waarop jullie het hebben gerealiseerd. Het is erg mooi geworden!!

Reageer

MakeOver woonkamer Heeze

MakeOver woonkamer Heeze

In februari 2018 hadden Joost en Petra uit Heeze de wens om hun hele interieur te veranderen. Tijdens een adviessessie heb ik hen geholpen bij het bepalen van een nieuwe indeling, een kleurenplan passend bij de nieuwe meer stoer en industriële woonstijl en tips gegeven voor de inrichting (meubels en raambekleding). Vorige week heb ik het resultaat mogen bewonderen. Ze hebben mijn advies grotendeels gevolgd op enkele puntjes na (o.a. plaatsing TV en kastgrootte), maar het resultaat mag er zijn! Ik vind het superleuk dat ze praktisch alle details uit het advies zoals roestverf op de haard, de oude Egyptische deuren, de stoere eettafel en eetkamerbank, het kleurenplan, barretje bij de keuken en het wandmeubel in de zithoek, overgenomen hebben en er stapje voor stapje iets eigens van gemaakt hebben. Het verschil met de ‘voor’situatie is groot, met recht een complete MakeOver te noemen! Hier wordt een mens toch blij van!

Reageer

Inrichting voor verkoop luxe appartement Sint-Oedenrode

17 juli 2018
Inrichting voor verkoop luxe appartement Sint-Oedenrode

Vlak voor de vakantie nog een prachtig appartement ingericht voor verkoop in hartje Sint-Oedenrode met prachtig uitzicht op de Markt. Een heerlijke plek om te wonen met een enorm groot dakterras en ruime garage. Wij zijn blij met het fraaie resultaat!

Reageer

Fijne vakantie!!

13 juli 2018

Fijne vakantie!!

Vakantietijd!! Accent in Huis wenst u een hele fijne zomervakantie toe!! Ook wij gaan de batterij weer even opladen en staan weer graag voor u klaar vanaf maandag 13 augustus!

Reageer

koffie en tulpen kranten